ORIENTAL GARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oriental Garden. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 19:16 Het bezorgen zou 30 min. tot 55 minuten duren, helaas werd het 2 uur en 20 minuten, dit doe ik nooit meer. 2x gebeld en steeds duurde het langer, ik zou uiteindelijk een drankje gratis krijgen niet dus.
23 jan 2023 om 12:28 It took more than 2 hrs to bring our food. Gave €5.79 delivery tip hoping for better service. Called after 2 hrs wait, on the phone there was no explanation or apologies for the delay. They said the driver was leaving at that moment. No more tip.
22 jan 2023 om 20:15 Superlekker! Wel ruim vooraf bestellen! Wij hebben 1u en 45 min gewacht en zijn tussentijds twee x gebeld dat het eten later kwam.
22 jan 2023 om 19:56 Zeer zeer slecht. We hebben nu na 2,5 uur nog geen eten ontvangen. En we zitten te wachten met 2 kleine kinderen. Al 2,5 uur lang. Belachelijk!
22 jan 2023 om 19:08 Snelle levering en heerlijk eten!
21 jan 2023 om 22:02 Het eten was op zich goed van smaak maar het was lauwwarm.
20 jan 2023 om 22:47 toppie goed verzorgd en heel lekker.
15 jan 2023 om 17:53 Was lekkere sushi, niet veel variatie maar wel lekker. Zat wel sojasaus en wasabi bij maar geen stokjes.
13 jan 2023 om 21:47 Weer heerlijk gegeten en snel bezorgd
7 jan 2023 om 19:17 Geweldig lekker!
5 jan 2023 om 21:09 De loempia’s waren veel te vol met hetzelfde gevuld . Jammer
2 jan 2023 om 12:22 Het eten was zeer onder de maat, heb het zelfs moeten weggooien. Gepaneerde kippenvleugeltjes: meer paneermeel dan kip en veel te lang /vaak gebakken? De gado gado smaakte naar afwasmiddel. De pikante loempiatjes waren niet vers en te doorbakken.